9 iulie 2011

Întâlnire Bushcraft România 2011

Astăzi am fost cu cațiva băieți de pe bushcraft.ro în a doua recunoaștere (prima pentru mine) pentru a verifica locul unde se va desfășura întâlnirea de anul acesta.
MadWolf si YxK au găsit un loc la Valea Doftanei.
Mai jos aveți ruta. După marcajul "Drum prost" și până la locul de campare se merge pe drum de țară neasfaltat. Nu vă lăsați păcăliți de hărțile în care este trecut ca drum județean. Atenție cu mașinile joase!
Zona este foarte frumoasă.
Întălnirea va avea loc in perioada 19-21 august (vineri-duminică). Nu este nevoie de o înscriere specială dar este recomandat să vă anunțații prezența pe forumul bushcraft.ro.
Dacă faceți clic pe marcajele de pe hartă puteți vedea și o poză din locul respectiv.

Vezi V. Doftanei într-o hartă mai mare.

Neaparat să veniți cu apă. Este un pârâu in zonă dar spală niște sate așa că apa nu este sigură. Bineînțeles cine dorește să iși filtreze apa timp de 3 zile este liber să o facă.
O altă recomandare este să aveți ceva pe care să stați pe bușteni. Aceștia au rășină și pătează hainele. Recomand bucațele dreptunghiulare tăiate dintr-un izopren (pad-uri). Se pot înpacheta ușor.
Cine dorește poate campa in hamac (eu așa voi face).
Să aveți saci de gunoi ca să lăsăm zona curată când plecăm.
Câteva poze.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Orice link care duce spre vanzare de produse va fi considerat spam. Multumesc pentru vizita si lectura placuta in continuare.